Feb 24, 2012

kisah kita...

jejari n!cK at 4:04:00 PM
aksi: 
hurm....rasa macam nak post sesuatu setelah berkurun tidak menari di sini...tapi otak seakan-akan tak de idea untuk berkongsi kisah...ewahhh...sebenarnye sangat malas nak hapdate ini belog..buntu..tapi perasaan nak menulis nie membuak-buak..mencurah-curah ke ladang gandum...puhhhhh jadilah superstar!!eh iklan plak...aiyayaya~~~=.=' hurm esok my sis ngan my mom bakal berangkat pulang ke kampung halaman dah...sobbsobbsobb..tiada lagi masakan emak lepas balik keje...tiada lagi gurauan senda bila aku bersedih...tiada lagi penyeri hidup ini...ecewahhh..macamlah diorang nak pergi luar negara tak balik-balik kan.......-.-' i will miss them...strootttstrooot...T.T

haaa...idea mari..mari kita menulisss...hoiiii~~

kisah 1...

dah lame rasenye tidak melibatkan diri dalam arena kemasyarakatan...dan baru-baru ini..secara paksa rela aku telah di paksa melibatkan diri untuk koir jabatan dan tarian untuk unit...owhh..syahduuu...zaman itu telah di tinggalkan sejak berkurun lame..kaki tangan rasanye dah kaku untuk mengikut rentak..wooowooo...dan perasaan malu yang membuak-buak juga buat aku rasa kaget dengan persekitaran..ekekke...manusia mane yang tidak melakukan kesilapan...praktice hanya beberapa hari saja untuk dipertontonkan..maka adelah yang salah step tapi kaber macam tiade ape berlaku...padahal kalau boleh mahu saja gelak guling2 atas stage...wakakaka..mana tak salah stepnye..3 persembahan praktice dalam beberapa hari saja..mahu pitam rasanya..sampai ada yg bengkak kaki..bengkak otak..hahaha...tapi alhamdulillahhhh...walaupon ade kecacatan..kami berjaya jugak merangkul hadiah...memang tak sangka la kan...haaa kauuu..benarlah kata karam singh walia...tuah ayam nampak di kaki..tuah manusia siapa yg tahu...waakakaaa;p

(rakan seperjuangannnn..bermati-matiannnn)

(ewahhh..ewahhh...haaaa masukkk..masuukkkk..akakaakaka)

(yg neh kena bersila..hanya tangan dan pinggang saje yg bergerak okeh..mahu krem kaki!!)wuuuwuuu)

kisah 2....

kalau zaman sekolah dulu sangat aktif dengan aktiviti keseronokan...riadah..sekarang bila dah bekerjaya memang malas gile dah nak melibatkan diri dalam apa-apa jua yg diadakan..melainkan kena paksa..yesss!!lagi sekali di paksa masuk koir..sebelum-sebelum nie pon sama..selalu je kena dera..okeh..lagi sekali..masuk qariah...ehhhh salah..koir..>,< yg mengajar adelah abang roy...roy yang selalu nyanyi lagu patriotik kat RTM tuh la..rase la jugak bersemangat nak praktis kan..kalau tak muka masing-masing macam mintak penampar je..hahaha...(engatkan nash ke..jamal abdillah ke kan..rupenye roy...ah demand plak ko kan senahhhhh!!)

 (inilah pasukan kami...wuuuwuuuu T.T)

(ahhhh suke sangat kalau ade kamera kan!!)

haaaaa..sekian la kisah yg aku nak kongsikan..tak best pon...bajet  kau artis kan orang nak bace kisah hidup kau(berkata-kata dalam hati)..hahahha...

nota kaki: kenangan indah yang terlakar kadang menjadi sebab untuk kita tersenyum sendiri...^.^v hargai sebuah kehidupan..bukan untuk orang lain..tapi untuk hidup kita sendiri...enjoy your life...yeyeahhhh~~=)

0 budak comel gatal tangan:

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea