May 23, 2011

skandel 2 bagus...

jejari n!cK at 4:42:00 PM
aksi: 
hoh..skandel 2 ape?? aku pon xtau maksud sebenar skandel 2 ape...bahaha..bagi aku..aku just tau skandel 2 adelah someone yg jadik org ketiga dalam sesuatu perhubungan...but in d same time..die tetap sayangkan insan yg pertama yg hadir dlm hidup die..is it right?? ntahla..kalau tak betol pon korang leh tambah kat ruang komen tuh ha...mmg zaman skung neh SKANDAL adelah satu kebiasaan ke?? tepuk dade tnye diri masing2...aku memang tak suke kot bersekandel!! sandle aku suke le..lagi2 klu dapat free..wahaha..mengape aku tak suke?? a lot of reason y im not join this dirty party...bahaha....

1. bagi aku..skandel sangat menyusahkan...nape susah?? sebabnye..terpakse put in our heart 2 person in 1 time...mane mungkin nak melayan 2 orang dalam satu mase...mmg aku tak rety...hahaa.failed!! mane tak nye..bila masing2 berjauhan..mesty pikir nak ade spare tyre ryte..owhh..pliss laa..bila kite tak jujur ngan orang..orang pon tak kan jujur ngan kite kan...what u give u get back..eakk??

2. tak jujur!! of course bila ada skandel mestyla tak jujur kan..even we said that juz for fun..tapi bagi aku...aku tak leh time kalau aku diperlakukan sedemikian rupe..sape2 pon tak suke kan..seperti diperbodohkan pon ade...knpe diperbodohkan?? ce pikir...betol la bodoh..kite setia bagai nak rak tapi sebelah pihak lagi dok bercanda ria..omaigudness...klu tak kantoi tak pe..bile dah kantoi..rase macam nak bagi lempang laju2..kan??

3. membazir!! tang mana tu yang membazir?? bahaha..tang mase..tang dwet..yg pling kronik tang DUET la kan..konpem2 telefon 2 kene full of credit!!bahaha..mane taknye..24 jam kene meseg ngan due2..aishh..tau2 je aku neh..pernah ke??ahahhaa(gelak jahat) 2 bdasarkan pengalaman la kot..ecehhh(tetttttt!!)ahahah..

bila dah jadik seme 2..klu tak kantoi xpela..bleh steady je..nyah oii..ko nak kawin ngan 2 orang ke..klu ko pompuan ko nak bermadu 2 orang laki??wattadolly!! kalau laki plak..konon ko hebat la bleh pasang ramai2..dah hensem sgt?? kalu betol hensem pon tak payah la maenkan perasaan org kot...hooohoo..

someday u'll cry for me..like i cried for u..
someday u'll miss me..like i missed u..
someday u'll need me..like i needed u..
someday u'll love me...
but i wont love u...

p/s: hargai ape yg dah ade depan mate...kalau tak nak lepaskan..jangan seksa hati dan perasaan orang...:)

12 budak comel gatal tangan:

EmanTheHalia said...

betul tu hargai orang yang nak belanje mekdi yahoo! jgn scandal2 ok? :p

kim heeruul said...

aku paling tak suka nak berscandal bagai ini..
sebab buang masa dan buang duit jerw *kalau keluar duit la..
bkn nya couple pon..kalau couple tak apa la..terus terang aku Anti Scandal.

Firdnurjue said...

stuju2..xsuka scandal mendle nie..srg pun da peng pale..kalau reramai mau mereng otak..aishhhhh

n!cK said...

eiman: haihh!! tak abeh2 ngan mekdi!!pangg kangg!!haha

heerul: tao xpe...hoho

n!cK said...

jue: ahaha..tao xpe..sorang pon dah serabut...inikan 2 3 org..haihh~~phheewww

... said...

as salam..
ahaha~
statement pasal skandal..
okeh2~
bila kawe dapat dua orang kembar nick tu, jangan risau, dua2 rembnat sekali. ok tak?
oh! doa-doakan la ya~
ahahaha~

kaizen said...

best ape ade skandel...hehehehe

n!cK said...

fadzli: hahaha..iyolahh

kaizen: haip!! jgn amalkan..haha

kaizen said...

eh!? mane bleh...mesti la amalkan..hehehehe...jom jadi skandel sy nak x nick??

feena said...

dlo2 ader gak laa skandal2 nie.. tp skrg dah insap dah.. dah taubat nasuha dah pun...

n!cK said...

feena: bagoss..dah taubat...hehe:)

GadisKecil said...

skandal ni kdg2 ada bagus nya depend on cara kita handle lah.. tp seelok2nya NO SCANDAL lah sbb diri sndiri yg akan pening nanti nak handle ramai-ramai..

masa and duit pun abis tau ! haha

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea