May 16, 2011

Penyimbah Asid Serah Diri...

jejari n!cK at 10:46:00 AM
aksi: 
omaiguddd..akhirnyeee..dah serah diri pade polis....ohh..mungkin nie yg akan korang cakap kan bile bace tajuk paper hari nie..tapi jgn bace tajuk je wehh!! bace la isi skali..korang mesty rase lega kan kalau betul menda 2 tjadinye..tapi sebenarnyee...TIDAK!!...mereka masihh berkeliaran di luar sane bhaii!! yg serah diri tuh bukanlah orangnye..sian plak die sebab muke die mirip2 penyimbah asid tegar 2 la die g balai polis sbb nak gitau yg die tak bersalah..ya ampunn..skali salah orang plakk..wakaka..haipp!! menda gni bukan main2 ye...beringat sebelum kene..takut la plak asenye..tak nak dah g kuala lumpur..kang kene simbah asid!!!adess..kalu nak blaku tak kire di mane pon leh blaku..ye dak..kite kene bhati2 je la..tapi malang mane berbau kan..kalau berbau mesti ramai yg dapat diselamatkan..agaga~~

LAGI SEKALI DIULANGI!! MEREKA MASIH BERKELIARAN!!BEWARE!!

p/s: skung drive kete tak bukak dah tingkap..takut punye pasai..kalau bukak pon sebelum 2 tgk kiri kanan depan blakang..dah rase selamat bru bukak kejap..ekeke=p

10 budak comel gatal tangan:

Dawa said...

naya ja mamat tu. huhu

n!cK said...

2la..naye sungguh..haihh..sabo je la..

aku & Fantasi said...

er..aapa motif dia ek simbah asid kat org..af dah lme xbeli paper so xthu cerita sgt...

Ujang9897 said...

muka dia mcm muka nick la..hahaha

n!cK said...

aku&fantasi:ntah la..xde motif..hobi die kot..uhuhu

ujang: aku pangggg jgk kang die neh!!hahahah

salemaziz said...

bahaye!

Jangan Kalot said...

Ish3! Ksian...

Segmen Hari Guru Cikgu: Perdana Menteri Turut Membintangi Video Klip JanganKalot (video)

Farhan Zulhusmi said...

takutkan...
nauzubillah...
kena lah berhati2...xpon bawak periuk untuk tutup muka...hehe

HaNa HoNeY said...

alo.....ingt dah serah dri betui2 tadi
baru nak lege skit

Syafiq Rosli said...

apalah nk jadi dengan dunia skumk ni..

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea