May 30, 2011

baju couple..menarik ke??

jejari n!cK at 11:10:00 AM
aksi: 
hehehe..ponat aih nak menaip..padahal dah beberape hari tak ngedate ini belog..bukan ape..malas nak mengon9kan diri ke sini..haiyaaa...mood menaip sudah tak same seperti dulu dah..ke mana menghilang perasaan itu...pulangkann..pulangkann...ekeke..hari neh aku nak tanye pandangan korang la..ape pendapat korang mengenai baju couple neh?? sile pilih jawapan anda..


a) cantik..menarik..the bongg!!

b) tak leh blah

c) boleh la~~

d) poyo

hahha..jawapan yg korang beri mestilah iklas okeh...keh3...korang rase nape aku tanye soklan neh..tettt...ade la..nanty kang aku gitau kenape..hehe..kadang2 aku nampak menda gini cam awesome!! tapi kadang2 macam tak berape plak..haihh..lain orang lain pandangannye kan..tapi aku macam pelik la..kenape bila ade yang pkai baju couple gini..mesty ade yang pandang pelik and macam ade yg tak kena je..padahal bukan tak pakai baju..huhuhu..

p/s: rambut same itam..hati len2..(tapi rambut skung dah macam2 kaler dah..ekeke=.=')

6 budak comel gatal tangan:

... said...

as salam..
haha~
jawapan pakcik, C

oh~ haha. baru je enche ben buat entry pasal modd berblogging hilang~
ada kena mengena ke ni? ekeke~
tak up date selalu takpe. janji tak lost contact. kang nak jemput datang kenduri senang

=p

orag pandang pelik sebab design buruk kot? bayangkan ada t-shirt sahabat blogger untuk kapel. rasanya jadi lagi buruk kot. dan terang -terang pakcik cakap

BURUK
hehe

n!cK said...

ahhaha..xde kene mengena ngan ben okeh...haihh..fb kan ade..jemput la kat c2..ekeke..:) tq2..

Ujang9897 said...

kalau untuk kapel umur bawah 20

jawapan dia

B dan C


kalau dah 20 ke atas..

jawapan dia D kot

HaNa Hani said...

jawapn C!
haha
depend gak pade org tuh
kdg2 dier suka..kdg2 xsuke kan?
^_^

n!cK said...

ujang:erkk??

hana: betoi~~:)

Pojiekyra said...

hehe c la kot...ntah la...baju couple..??ase cm dak kecik pown da gak..tp xley la kata hehe..juz kalo nk pkai pown xsemestinya kna bju couple..sama color pown da ley jd baju couple gak :)

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea