Apr 6, 2011

gua ajaib!!

jejari n!cK at 10:14:00 AM
aksi: 
Pada satu hari Bedah dan atoknye datang ke Kuala Lumpur dan pergi ke shopping mall…
Anak beranak nie baru first time datang Kuala Lumpur, sebelum nie asyik dok memerap kat kampung… Jalan punya jalan, akhirnya Bedah terpandang lif, lalu dia pun tanyalah atok dia….

” Tok, itu amenda tok?”
Atok menjawab,” Entah lah cu….atok pun baru kali ini nampak menatang tuh….”

Tak lama lepas tu seorang nyonya tua terbongkok-bongkok, tergigil-tergigil pergi ke dinding dan menekan butang lif tersebut…..lif pun terbuka lalu nyonya masuk ke dalam lif dan lif tertutup…..tidak lama kemudian lif terbuka…TINGGGG!!!!!
keluarlah seorang amoi yang punyalah cun macam ANGELINA JOLIE…
lantas berkatalah atok si bedah kepada Bedah…

“CU! KAU PERGI AMBIK OPAH KAMU BAWAK KEMARI,
KITA MASUKKAN DIA DALAM GUA AJAIB NIH….CEPAT!!

p/s : korang jgn nak buat jakun gini eak!!nyahaha

10 budak comel gatal tangan:

Ujang9897 said...

kalau nick masuk jadi apa ek..=)

n!cK said...

ujang: kalau nik masuk bertukar jadik heliza!!!nyahahahhahahhahah~~~gelak guling2~~

fienaz said...

haha....lawak giler....

lalink7 said...

hahahaha..klakar la atok niee...hahaha

ZACK ENTRY said...

wow nick masuk jadi heliza..pe lagi cepat la masuk, leh jadi artis terus..^^,

nelly said...

gua ajaib a sangat.. haha

EmanTheHalia said...

ha gua ajaibnye hahah

Ujang9897 said...

jadi heliza ek..

nanti nak masukkan nick la..hahaha

n!cK said...

ahaahaa..sblm 2 sediakan heliza dlu k!!hahaha

Violet Blue said...

haha..
mmg jakun atuk dan cucu tu..
haha~

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea