Apr 14, 2011

lelaki itu terlebih hormon perempuan bilaa...

jejari n!cK at 11:33:00 AM
aksi: 
nyahahha..tajuk tak leh blah sungguh...cane eak kalau lelaki terlebih hormon pompuan..mestyla laki tuh memakai dress..skirt..legging(slow2 ckit bab legging..takut nty si dak niq afnan cari then tampar pungkok mamat neh).nyahaha...xdek mknenye..aku bukan nak cite sal nyah ke ape..sebenarnye aku nak cite sal lelaki yg riak apebila mereka memandu!!! huh!! tahukah anda???

1. lelaki akan riak lagi takabur bile memandu kete besa means kete mewahh...mao kombang idong..pas2 mula la nak berlumbe2 kat tgh jalan tuh ha..

2. lelaki akan tumbuh tanduk bila nampak pompuan yang drive kete..tak semena2 mereka akan berlumbe2 nak tunjuk hebat!! geram hakuh!!

3. lelaki akan cakap pompuan menyusahkan bila pompuan drive..tak taukah beliau bahawa pompuan memandu dgn berhemah!!haha=p

4. lelaki akan cakap begini bila nmpk pompuan memandu..."owh patotla..pompuan yg memandu"..disebalik owh patotla 2 punyai bnyk maksud tersirat!!

5. lelaki akan tulis dalam belog!!' pompuan memandu macam siput'!! what the dodol!! bukan semua macam 2 la..nyahahhaa..

p/s: berhati2 di jalan raye wlopon anda handal memandu sbb kalau dah ajal tak kira handal mmandu ke tak..lelaki lebih beremosi semasa memandu!!nyahaha.=p

9 budak comel gatal tangan:

Fauzan 'Jahn' Abas said...

1)biasa ni... lelaki dia rasa best sikit sebab mmg dah jiwa mereka..hehe

2)bukan tunjuk hebat...dorg suka kat awek itu...hehe

3) at least pandulah dekat lorong kiri kalau perlahan... takdenya nak marah-marah kalau bawak perlahan dekat lorong yang betul...

4) yes, ada beberapa keadaan yang berbeza... kawan saya pompuan bawak laju gila padahalnya dia rabun... satu lagi perlahan gila sampai naik meyirap ikut belakang dia... lepas tu ada yang main suka guna jalan cam jalan dia sorg... tapi kalau nak kata berhemah..mmg ramai perempuan memandu berhemah... saya je selalu jumpa yang kuajaq... haha...

5) mmg bukan semua... yang ni setuju 100%...

kaizen said...

cannot go....

Naddia said...

sebab tuh lelaki nie layak jadik driver utk pompuan...hehe

n!cK said...

jahn: waahhhh..leh buat entry 2..nyahaha:P

kaizen: hahah..ape yg cannot go??

naddia: tao xpe..hahaha:P

Ujang9897 said...

yes..ciri2 gua tu..hahaha

xazryx said...

mane de lelaki beremosi mase drive .kitorang lagi berhemah .laju ,licik ,dan berhemah .HAHA .

n!cK said...

ujang: huh!! lu tgolong jugak rupenye!!haha:p

azry: haha..licik 2 yg lebih kan??ye dak??aahhaha:p

Nebengz... said...

bukan pandu cermat jiwa selamat lah....

pandu cekap jiwa selamat

... said...

as salam..
adei..
komen naddia jawa tak boleh belaahh..
cish. haha~

saya takde kaitan dengan semua diatas keculali tang..

"oh..perempuan yang drive~ "


=p

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea