Mar 20, 2011

beza lelaki dan perempuan bile buat salah...

jejari n!cK at 12:34:00 PM
aksi: 
dalam kehidupan kite nie mesty ade salah paham kan..masing2 melakukan kesilapan..tak kire la secare sedar atau tak sedar...engat senang ke seseorang 2 nak mintak maaf andai 2 bukan salah die..dan kadang2 memang orang susah nak mintak maaf walaupun 2 memang salah die..ekeke..neh mesty ego terlebih kan..tak nak mengalah!! moh le kite tgk hape bezanye bile lelaki dan perempuan buat salah..
haaaa..tengok..betol tak gitu??miahahaha..tapi selalunye gitu la kan...alaaaa biase la 2..kekadang salah sorang perlu mengalah la kan..kalau due2 masing berkeras masing2 nak menang memang sampai bile la tak kan selesai masalahhh..ngeeee~~~

p/s: sedangkan lidah lagi tergigit...inikan pule perempuan dan lelaki...macam hanjeng dan kucing!!wohoooo~~

16 budak comel gatal tangan:

ir. chung-ho said...

mat-mat mmg pemaaf pown...kekekehhh :D

Mr Daha said...

Hahahaha~ BETUL2~ stuju 100% =P



Latest Entry Wajib Baca:
Tingkatkan Ranking Google dengan SocialMonkee!

aEvOeCaEdOe said...

HAKHAKHAK....SOKONG2... TU TNDA NYA LELAKI TU SYG POMPUAN TU..

TAPI SBNR NYA KNE LAA TOLERANSI KAN?

cik fza said...

tp tak semua perempuan mcm tu.

n!cK said...

ir chong: ololo..mentang2 la entry neh nampak lelaki yg ngalah...trus sokong..wahaha:P

mr daha: eleh..sokong la spesis die tuh..wahaha:p

aevoe: btol tuh...kene ade tolerans gak..hee..:P

n!cK said...

cik fiza: yeah..definitely..xsemua macam 2..:)

fyy mokhtar said...

erk?? tak sume pompuan cam tuh lah. tapi kadang kadang fyka cam tuh. erk??? wakkakaakaka

n!cK said...

fyy: ahaha..memang la tak seme dear..ha tgk.dah ngaku diri sdrik 2.miahaha:P

il ya na said...

haha kelakar ;) nmpk mcm pompan tu nk mng jek. tapi real life pun sll camtu

n!cK said...

ilyana: ahaha..mamang g2 pon..adat la bile da syg kan..heee:P

Violet Blue said...

ahahaha~
lelaki gak yg mengalah..

n!cK said...

violet:ahaha..itulah sayanggg~~:P

ZACK ENTRY said...

lelaki kene mengalah, kalau tak dicop ego..kalau tak nanti kene bebel, baik mengalah..kang dah merajuk, jenuh nak pujuk..kehkeh peace no war :P

n!cK said...

zack: ehem2..gitula..perghhh lelaki sejati neh..hahaha:P

Oppa Kudin Nz said...

girl memg nk slalu meng kn..

n!cK said...

oppa: lalalalaa...xtau2..hahaha:P

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea