Apr 23, 2013

Manjakan Diri Di Avilion Port Dickson

jejari n!cK at 3:39:00 PM
aksi: 
Olla....=)

Disebabkan tetiap minggu bosan menghabiskan masa berada di rumah..akhirnya ada juga perasaan aku nak keluar berhibur...dah macam katak bawah tempurung terperap dalam rumah..katak pon keluar dari bawah tempurung rasenya...eh malu la aku kat katak..dah bakpe citer pasal katak plak..hew hew hew...dan akhirnya..minggu lepas maka telah lah keluar seorang aku memanjakan diri ke Port Dickson....dan tempat yang jadi pilihan kali nie adalah....AVILION PORT DICKSON....:) dan aku menginap di water chalet..memang terbaikkkkk....

nie kawasan tempat aku ngan kakak aku menginap..sangat cantik hokeyyy!! rasa tak nak balik..memula sampai sini terus teruja...kawasan sebelum sampai ke bilik buat aku keliru..ini kampung aku ke? eh lupe nie port dickson..bukan kampung aku..wuuuwuuu...tenang aman damai...sesuai sangat kalau sapa-sapa yang nak pergi berhoneymoon atau menenangkan fikiran....:)

oke..nie pulak dalam bilik..sampai-sampai bilik je bila bukak pintu..memasing terus wow!!bulat mulut..terlopong..cantiknyeee!!seni berasakan kayu sememangnya memukau pandangan..unik...

aku suka hiasan bilik nie...arghhhhh...nak berlari pergi sana balik rasa...
neh plak tandas die...homaigoshh..masuk-masuk toilet bau aroma terapi...terus nak tido dalam toilet...bahaha

nie pulak belakang bilik...depan balkoni...bila duduk kat depan balkoni satu perasaan ala-ala novel muncul...bunyi ombak..angin sepoi-sepoi bahasa buat kau rasa kau sedang berada di kayangan..eh ewahhh..lelebih plak...hahaha

bagi yang gile swimming-swimming...nah mandi la puas-puas kat sini..tak de pon orang nak marah..memalam buta pon kau boleh lagi nak berenang...nak tido area sini pon tido la...takde orang marah...

aaaaaaaaaaaaaa....cantik kan...dah bakpe perlu taip huruf A banyak-banyak kalau nak tunjukkan kau menjerit? 

see..ada binatang juga...ayam kampung...ayam api..anak ayam...eh anak ayam plak..maaf..maaf...macam-macam binatang ade...tolak yang ganas-ganas je takde...tengok tuh kolam besa gabak...kolam neh letaknya depan-depan ngan bilik aku...tapi sayangnya aku tak mandi pon kat sini..sebab kena pakai swimming suit...ko gile nak pakai bikini...orang tengok menangis nanti..T.T

ha malas dah haku nak menaip panjang-panjang..pergila sendiri nanti...banyak lagi gambar-gambar lain tapi aku yang malas nak upload...kalau nak lelebih sila la ke sana sendiri..:p

sekian...wassalamm~~ciouuuu~~

3 budak comel gatal tangan:

||aLeaSaRa|| said...

wah bestnya.mmg tgh plan nk gi pd tp x sure nk lepak avilion atau grand lexis.tgk entir ni rs mc nk gi avilion je he3...

n!cK said...

aleasara: ha sile pergi..mmg tak rugi g cni...puas aty..dan mmg rase tak nak balik...T.T

Anonymous said...

Hello. And Bye.

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea