Jul 14, 2011

alhamdulillah..dah jumpe..=)

jejari n!cK at 8:32:00 PM
aksi: 

assalamualaikum....=)

info terbaru: petang tadi aku ade post entry pasal kanak2 hilang 2 kan...aku dapat maklumat bdak nie dah dijumpai dari ibu kanak2 nie sendiri...so dengan ini..aku isytiharkan kanak2 tersebut dah dijumpai semula..alhamdulillah...syukur budak 2 oke...=) terime kasih kepada yang prihatin ngan menda neh..wlpon sekadar mendoakan...2 dah kira cukup baik kan..terime kasih sekali lagi.... 

p/s: rasenye neh entry paling pendek aku buat...heeeee=)

3 budak comel gatal tangan:

ASaDa RyutaRo said...

kat mana la jumpa budak ni? siapa perempuan yang bawak budak tu pergi sbnrnya? err... banyak pulak persoalan saya nih.

n!cK said...

huhuhu....budak nie dijumpai semula di kawasan sekolah die...maybe orang 2 hantarkan balik ke sekolah sebab risau mak ayah budak 2 dah wat report polis...saye pon xtau sape pompuan 2...sebab mase saya call mak budak 2 saye tak tanye banyak..sebab suara die mcm bru lepas menangis..2 yg sye xtnye bnyk..huhuhu

Firdnurjue said...

Allahmdulillah..:-)

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea