Apr 13, 2011

soalan yang kite malas nak jawab...

jejari n!cK at 10:54:00 AM
aksi: 
haihh..bosan gaban duk opis neh..mood berblog plak melonjak2 tapi tak tau nak cite ape..eh bole ke g2??nyahaha..eh neh aku tulis neh aperkah?? bukan ke entri jugak.ekeke:P penah tak korang ase malas gile nak jawab soalan orang...banyak tanye plak aiii!! siyesly..aku mmg malas nak jawab kalau ade orang tanye soalan2 gni...meh kite tgk ape jenis soklan...

1. tengah makan ke kiah..??
dah tentu2 nampak tgh makan...geram je nak jawab..xdela..tgh membajak kak...

2. buat ape 2??( padahal terang2 dah nampak kite ngah wtpe)

3. basuh kete ye kak??
eh tak dela..ngah gosok gigi rimau neh haaaaa....

4. eh baru sampai opis ke..??
dah tentu aku dok melangok kat meja berjam2 lagi tnye baru sampai opis...sebat jugak kang!!

5. nak balik dah ke??
eh tak delaa..nak jogging dalam kawasan opis neh haaa...

p/s: ahahha...aku memang nyampah kalau orang bnyk tanye!! kalau tnye menda berpekdah xpe..neh dah nampak lg tnye memang nak kena sepak!!ahhaha

11 budak comel gatal tangan:

CIK GADIS said...

bahhaha!tau xpa..lg stu plg sket hati bila ada yg tny xtdo lg ka,wlopon tgh chat ngn dya msa tuh..nak ja jwb,ya tgh chat dlm mimpi lah ni.keh2!

darxniq said...

dah kahwin ker kak??hahaha

n!cK said...

ahahha..tao xpe..geram kadang2 tuh..ahaha

n!cK said...

niq: nak kene lempang??hahah

Axie04 said...

huhu
jagan marah
nati kene jual
huhu
sila ceria ye

aNNa maRdHiaH said...

hahaha .. lagi satu kan .. dah tido ke ? padahal tgh mesej ni ..
sekali jwb .. a'ah .. tengah tido sambil msj . ape punyer soalan daa...

~nsar~ said...

tengah gosok gigi rimau neh.. huahuahua.. gelak guling-guling kat sini... hehe ble ciplak time orang tanya nanti.. hehe

n!cK said...

anna: ahahha..2 la..kire msg lam mimpi la 2..:)

nsar: ahaha..sile2..konpem die tak tanye dah!!haha

shaffique said...

sudah gaharu cendana pula, sudah tahu bertanya pula. ;)


My latest entry : Heroin Kartun Disney Versi Gothic

n!cK said...

hahaha...sudah gaharu pn maseh tergaru2...nyahaha:P

iemanizam said...

errrr..blog awak ke ni???ahahaha

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea