Apr 22, 2011

lagi2 kes Fesbuk!!

jejari n!cK at 4:06:00 PM
aksi: 
ahahha..adoiyaii..kekadang rasa nak muntah tgk macam2 page ade lam fesbuk..kadang2 nak gelak pon ade..yang mengcreatenye plak sape lagi kalau bukan kite sendirik kan..ahaha..dah bape hari aku duk tgk mcam2 page ade..kadang2 ade yg menyampah..kadang2 ade yg rase nak gelak guling2.macam2 timbul..gejala mengelike page neh dah maken merebak seantaro Malaysia..ahahah..antara page2 tersebut adelahhh...jeng..jeng..jengg...

page gile2 : 

* hahahhahahhahahahahhahahahhahaha( macam kene sawan plak)ahhaha

* saya tak pandai la komen, saya pandai like je..(menyampah)haha

* serow nok make nasik ikut woya kow...(mengong)

* saya budak nakal tapi saya bukan budak jahat..

* sentap hati mak nok!!

* kita bako!! kita bako!!(neh pemes)ahhaa

page cintan-cintun:

* single is better

* tak kenal maka tak cinta, dah kenal macam celaka..

* saya harap awak tau saya still sayangkan awak..

* bahagiakah aku, bila dia bahagia walaupon bukan dengan aku..

* saya rela undur diri untuk lihat dia bahagiaa..

p/s: bnyk lagi page2 yg len..tp aku malas nak tulis dah..nak sile g cari!! hoh ape lagi...mari kite pakat mengelike sampai muntah!!hahaaha

6 budak comel gatal tangan:

cik yuz said...

haha...sekarang gile dengan page dialog2 lawak...termasukla dialog usop wilcha..

eyqa said...

btol-btol tak paham betol ape motif page semua ni .. :)

n!cK said...

cik yuz: tao xpe..macam2 diorang neh..hahaha:P

n!cK said...

eyqa: hahaha..motipnye adelah menambahkan page yg sedia ade dlm fb tuh!!haha:p

~nsar~ said...

hahah.. fiqah pun baru tau.. punya la banyak page cmni masa add kyerull jadi frend di fb...

"aku tengok kau kecik beso kecik bedo je" banyal lagi..

LuLuLaLaLengLeng said...

hihihihihihihi.. sya ngaku..kekadang sya pun naik gila juga letak post mcm tue.. mmg ada..hihihihihihi maluuuuuuuuuuuuuu ngaku..:P

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea