Nov 18, 2015

Bila Sudah Bergelar Ibu

jejari n!cK at 3:12:00 PM
aksi: 
Assalamualaikum u ols....

wah rajin pulak mak jemah menaip hari ni hahaha...sebenarnya kan, tengah bosan ni macam-macam pikir nak buat apa. Celik je mata pagi-pagi dah start berpikir hari nie nak buat ape..nak sediakan apa, nak masak ape....eh byk la pulak  la berpikir bile jadi isteri dan ibu neh...hahaha...24 jam berpikir even tengah drive!! kalau zaman dolu-dolu zaman remaja dalam otak pikir tido tido tido, sekarang no more...tido bukan lagi satu kepentingan....strooootttt... =)
Bila dah jadi isteri dan ibu nie, memang banyak benda nak kena settle...mana nak settlekan hal anak, mana nak settlekan hal suami. tak sempat dah nak pikir hal lain, ape lagi nak pikir bukan-bukan. eh memang tak dan la...kadang tv pon malas nak tengok, tido awal..tu pon kalau anak nak tido awal ye...hahaha...si anak dah 9 bulan nak masuk 10 bulan dah ye...macam-macam kerenah tapi ibu tetap sabar, kalau tak sabar rasanya meroyan dah...hahahha...cepat anak ibu besa, rindu masa awak baby nak....tido je keja awak..sekarang nak peluk pon tak nak, sombong...huh..kih3..gigi pon dah 2 batang, sedapla awk mgigit ye nak..

sekadar hiasan

Kehidupan sekarang, memang dah banyak berubah...semuanya baik-baik saja, terima kasih tuhan anugerahkan aku pasangan hidup yang baik dan bertanggungjawab serta hadiahkan pula anak yang comel...Alhamdulillah...=) kalau dulu-dulu orang cakap nikahla cepat baru tau indahnya alam perkahwinan aku senyum je, rupanya alam ni memang indah..kalau tau lama dah kawen..hahaha...buat adik-adik yang belum kawen, ha kawenla cepat jangan buang masa..sesungguhnya banyak masa yg lebih indah lepas kawen ye..bahahha...okeh dah buntu nak taip ape nie...ermm..ermm...ermm...okelah...sekian...bahhahaa...gila malas nak taip..bye..

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea