Sep 29, 2011

perubahan...

jejari n!cK at 10:42:00 AM
aksi: 
renung-renungkan...wakaka =p

makin lama makin canggih kan dunia sekarang..tak sempat nak ikut rentak kemodenan sangat..almaklumla tak semua yang kita nak semua kita dapat kan?? bak kate orang-orang lama...ukur baju di badan sendiri...

kalau dulu-dulu kala..nak beli henpon pon cukup susah dah...kena jimat cermat...nak beli pape seme kena simpan duet sendirik...kalau dulu..nak pakai henpon pon kena save bajet sendiri..rela tak makan kat sekolah...orang makan kita tengok je kan?? tapi budak-budak skung..mak aihhh..adbang betol....bila cakap nak..kelip-kelip mata dah dapat...kite dulu sampai berair mata berhingus hijau bagai...nyahaha

kalau dulu-dulu..henpon cikai sekali pon oke dah..yang besar gedabak 2...agak2 baling hanjeng pon hanjeng boleh mati...kalau bagi kat budak-budak skung..konpem dieorang baling balik....orang lain la kan..bukan pembaca2 belog nih la kan...aku cakap orang lainnnnn....

kalau dulu-dulu zaman sekolah time masuk makmal je boleh guna komputer...zaman sekarang,,komputer-komputer tak main dah....tuh diaaa....lap top!! i pad!! canggih sungguh kan!! kira dah ade makmal sendiri kat rumah...koh3...nak ape?? seme ada dah skung....nak waifai?? hah pegi je kedai2 pasput 2..eh xsemesti kedai pasput je ade..mamakkkk pon boleeeey....

si A: dey thambyyyyy  mari sini mari sini...waifai suda adaaa..passwordnya apa mamakkkkk??

 mamak: tujupakali~~

si A: haaaaa??menatang hape tuh??

mamak: tujupakali la~~

si A; aku buh password 2 xleh pon mamakkkk!!ko meh cni aku bedal kang!!tengok neh...tujupakali...haaa tgk still tak boleh!!

mamak: deyyy maccaaaa~~mari sini saya buat....ini la tujupakali...(sambil menekan 7777)

si A: @^%^%*^&

p/s: lame benor rasenye tak hapdet belog neh!!ngaaaa

3 budak comel gatal tangan:

kaizen said...

mmg nk kne lempang mamak tuh... hahahaha

Ujang9897 said...

agak2 la ..ejek gua la gambar tu kan

n!cK said...

kaizen: keh3..sian mamak 2 mangse keadaan...hahha:D

ujang: mak aih..mmg pon..saje je nak suh lu trase...ahhaha:P

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea