Mar 5, 2011

Penangan minyak pengasih!!

jejari n!cK at 12:08:00 PM
aksi: 
wohoo..tajuk cam menakutkan..sape ntah akan kene minyak pengasih neh..huihhh..jangan cari pasal..tak baik wooo..tau tak minyak pengasih 2 hape? tak tau tipu la 2...bahaye weii..jangan la wat gni..ala cam dalam cite khurafat 2 la..walaupun nak gune minyak pengasih nie dengan niat yang baik..untuk orang sayang dan cintekan kite..JANGAN SESEKALI!! berdose tau tak..haram dalam ISLAM..di kire sebagai KHURAFAT dan percaye pade mende len selain ALLAH..haih..mintak jauh la dari seme menda gni..kalau ye pon tgile2 kan seseorang 2 janganla sampai gune ilmu mcm neh..nak ke jadik cam lam cite khurafat tuh? idup tak tenteram..ngeeee...takut haku haihh..setahu haku orang yg buat minyak pengasih neh memang gune mayat...mayat kene bunuh..haihh...seram haku..neh hade ckit haku nengok2 dlm tenet pasl mende neh..

1) Minyak ini dihantar 2 kali dalam 1 purnama.
2) Kekuatannya 100 kali ganda daripada minyak buluh perindu dan minyak pengasih yg lain.
3) Yang terkena akan mendengar cakap , mengikut kata-kata tanda sayang.
4) Pengikat kasih sayang antara pasangan (kekal)
5) Tiada siapa mampu scan penggunaan minyak ini
6) Boleh digunakan untuk interview pekerjaan.
7) Disapu pada borang tender, insallah akan membuahkan hasil.
8) Diri akan ghaib bila disapu pada 4 sendi tubuh.

woooowoo..jangan ye kawan2..kalau niat nak buat orang suke kite skali pon..tak perlu gune care macam neh..tak perlu pakse2 orang suke or time kite..biarla die terime kite dengan ikhlas...kalau dah orang tak nak tak perlu la nak buat seme 2..kesannye jap je..pas2 abih kesan ubat 2..cube bayangkan cane..msti ko gak yg saket naty kan....ye la dah gune2 kan orang utk suke or trime ko dgn care g2..tak lame la kot..huhu..last2 ko gak yg rugiii...tak dapat hape2..yg dapat hanye dose...wooowooo..kalau betol2 nak..nuh ha..mintak ngan TUHAN..jgn dok thegeh2 mintak ngan orang..(DOA)..sekian..

p/s: zaman moden gini pon maseh nak gune menda khurafat camni ke??haishhh..nauzubillahhh~~

2 budak comel gatal tangan:

diyana said...

hai nick!! saya tag awak join contest..
link kat bawah tau..^^

http://diyanadena.blogspot.com/2011/03/contest-jangan-pandang-camera.html

Harith Iskandar said...

alahhh tu semua tipu jerk tu..pembohong jer semua minyak2 tu...ehehe

 

..Miz Diary.. Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea